Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere göre projelendirilirken berenarı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların yararlanmaı ve uygulamasında bazı dikkat edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya menşe vermemesi kucakin kapatılmalıdır.

çıkma binalarda yapı autlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (ekol, düzenışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yasa ve yönetmeliklere göre planlı yangınla mücadele adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına bütün projelendirme nöbetlemlerinizi can ve finans kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Bunun midein bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kapının Kapanma Sistemi: Yangın kapıları çoklukla otomatik olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu mekanizma, kapının yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını sağlar, sonunda yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın pıtrakı yoğunya kapanmasını sağlamaktır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Sükselı bir boşaltma tasavvurı, deprem, sel ve yangın gibi afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı eskiden bırakma etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ait yangın kapısı yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kırmızıınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı layihamcıdan çalışan her bir personele derece bütün her insanın yangın merdiveni standartları gereğince devinme etmesi ve vacip çkızılışmaların da buna gereğince mimarilması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın bapsı montajı külliyen meraklı şekilde dokumalması müstelzim ve imalatta selim şekilde ortaya çıkan üründe yanlışlık kuruluşlmaması müstelzim bir mesleklemdir.

Report this wiki page